برگزاری دوره آموزشی مدیریت بحران در کتابخانه ها

تعداد بازدید:۱۱۳

دروه آموزشی مدیریت بحران در کتابخانه ها در تاریخ یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲ در کتابخانه مرکزی برگزار گردید.

کتابخانه ها به عنوان حافظ و نگهدار میراث فرهنگی و دانش بشری، همواره در معرض بحران و آسیب قرار دارند.حوادث طبیعی و غیر طبیعی می تواند صدمات جبران ناپذیری به منابع کتابخانه وارد نماید.

مدیریت بحران روندی است که میزان صدمات احتمالی بحرانهای پیش بینی شده و پیش بینی نشده را کاسته و یا از آن جلوگیری می کند. از مهمترین سرفصلهای این دوره تعریف و طبقه بندی انواع بحران، چگونگی ایجاد بحران، مراحل اطلاع رسانی و آمادگی و مقابله در برابر سوانح بود.

به گفته آقای صادقی مسئول EOC دانشگاه علوم پزشکی اردبیل و مدرس این دوره، تا زمانی که ما قادر به شناخت و پیش بینی آسیب ها نباشیم نمی توانیم برای جلوگیری و یا کاهش صدمات آن برنامه ریزی کنیم. به همین جهت شناخت مخاطرات منطقه ای و اقلیمی حائز اهمیت است.