برگزاری دوره تور آشنایی با کتابخانه دیجیتال ویژه دانشجویان جدیدالورود رشته‌های پیراپزشکی و بهداشت

تعداد بازدید:۱۱۰

دومین دوره تور آشنایی با کتابخانه دیجیتال، با شرکت دانشجویان ورودی جدید رشته پیراپزشکی و بهداشت روز دوشنبه, ۲۹ آبان ۱۴۰۲ در کتابخانه مرکزی دانشگاه  از ساعت ۱۰ الی ۱۳ برگزار گردید.

هدف از برگزاری تور آشنایی با کتابخانه دیجیتال، بالا بردن مهارت دانشجویان در استفاده از خدمات کتابخانه دیجیتال جهت تامین نیازهای اطلاعاتی در مقاطع مختلف تحصیلی است.

معرفی  بخش های مختلف کتابخانه دیجیتال دانشگاه، آشنایی با پایگاه های اطلاعاتی  و شیوه استفاده از آنها، ضرورت  و اهمیت استفاده از آنها در پژوهش، از مهمترین عنواین مطرح شده  در این تور بود. همچنین بروشور راهنمای ClinicalKey و UpToDate نیز در بین دانشجویان توزیع گردید.