هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران در هفته پایانی اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ | ۰۹:۲۲ کد : ۴۲۶۳۷ اخبار
تعداد بازدید:۹
هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران در هفته پایانی اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود

رئیس نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری هفتمین دوره نمایشگاه مجازی کتاب در هفته پایانی اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۵ خبر داد. این تصمیم در نخستین جلسه شورای سیاست‌گذاری سال جدید و پس از بررسی شرایط کنونی کشور و وضعیت ناشران نهایی شده است.

این تصمیم در ادامه رویکرد «حمایت از تاب‌آوری صنعت نشر در دوران جنگ تحمیلی» گرفته شده است؛ رویکردی که نخستین بار در دوران همه‌گیری کرونا پایه‌گذاری و تجربه شد.

نخستین دوره نمایشگاه مجازی کتاب تهران در پی بحران کرونا و پس از لغو سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، با دستور سیدعباس صالحی، وزیر وقت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم و با حمایت معاونت امور فرهنگی در بهمن‌ماه ۱۳۹۹ برگزار شد. در سال ۱۴۰۰ نیز دومین دوره آن در بهمن‌ماه برگزار گردید. دوره‌های سوم تا ششم این رویداد از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۴ همزمان با برگزاری دوره‌های سی‌وسوم تا سی‌وششم نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در اردیبهشت‌ماه برگزار شدند؛ روندی که اکنون با برگزاری هفتمین دوره در اردیبهشت ۱۴۰۵ ادامه می‌یابد.

کلیدواژه‌ها: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

آخرین ویرایش ۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۵

نظر شما :